Florarie online cu livrare SUPER rapida Bucuresti si Ilfov in doar 3 ore Livrari: L-V 08:00-20:00 / S-D 09:00-18:00
Comenzi telefonice:0769.655.182

Livrari flori online

Serviciul de livrare este gratuit în Bucureşti, iar pentru comenzile în judeţul Ilfov, se percepe o taxă de 20 de lei. În plus, la orice buchet de flori comandat, compania noastră vă oferă o felicitare gratuită, pe care o puteţi completa cu un mesaj personalizat.


Dacă doriţi să faceţi o surpriză cuiva, iar destinatarul să nu afle cine a trimis buchetul, acest lucru este posibil. Astfel, în cazul în care se doreşte păstrarea identităţii expeditorului anonimă, oferim discreţie maximă.

Livrarea oricărui buchet de flori se face între 2 si 4 ore de la procesarea comenzii în Bucureşti. Pentru a ne asigura că florile ajung în cele mai bune condiţii la destinaţie, buchetele sunt trimise prin curierii proprii. Comanda flori pentru a zmulge un zambet persoanei careia le vei oferi. Comanda flori online pentru ca noi folosim mereu flori proaspete Comanda flolri online si echipa bloomeria iti va trimitre poza reala a buchetului. Comanda flori online si buchetul va ajunge in cele mai bune conditii la destinatie, bloomeria folosind curieri proprii pentru livrare. Daca se doreste ca expeditorul sa ramana anonim bloomeria face acest lucru posibil.

Atunci cand luam legatura cu destinatarul ii ascundem faptul ca este vorba de un aranjament floral, astfel incat sa creasca curiozitatea si impactul sa fie mai mare.