Florarie online cu livrare SUPER rapida Bucuresti si Ilfov in doar 3 ore Livrari: L-V 08:00-20:00 / S-D 09:00-18:00
Comenzi telefonice:0769.655.182
Citeste Povestea noastra
O poveste minunata despre flori

Bloomeria este o poveste care a luat naştere din pasiunea pentru frumos şi din dorinţa de a oferi clienţilor un serviciu complet de livrare a florilor. Cu dedicare şi măiestrie, floristii noştri îmbină cele mai variate tipuri de flori, oferind clienţilor nu doar prilejul de a dărui un buchet impresionant, ci şi un cadou personalizat, care spune o poveste şi transmite un mesaj deosebit.

Folosind doar flori proaspete, importate din Olanda, floristii noştri creează o gamă largă de aranjamente de la cele mai complexe, potrivite pentru nunţi sau aniversări, până la buchete simple, de primăvară, potrivite pentru 1 şi 8 Martie. Fiecare dintre acestea îmbină cele mai felurite semnificaţii, de care se ţine cont întotdeauna în crearea aranjamentului perfect, pe măsură ce experienţa floristilor noştri a dus acest acest lucru, de-a lungul timpului, la nivel de artă. 

Bloomeria semnifica in linii mari aprecierea frumusetii, dragoste pentru detalii si bucuria unui zambet.

Fiecare floare si fiecare planta este atent aleasa si corespunzator ingrijita, pentru ca tu sa ai garantia calitatii produselor cumparate, iar asta dintr-un singur motiv – fiecare  buchet de flori are o misiune extrem de importanta, aceea de a aduce bucurie si optimism in vietile fiecaruia dintre noi.

Principalul obiectiv al echipei Bloomeria.ro este sa faca oamenii sa zambeasca mai des si mai spontan, pentru ca dincolo de buchetul de flori primit intotdeauna se afla sentimentul pe care produsele noastre il transmit oamenilor – ii face sa se simta iubiti, apreciati si importanti, iar la finalul zilei, acest lucru este tot ce conteaza.

Esenta vietii este despre acele momente pe care merita sa le sarbatorim si de care sa ne bucuram. Fie ca vorbim despre o aniversare, un eveniment in familie sau pur si simplu celebrarea zilei de azi, Bloomeria este alaturi de tine, ajutandu-te sa-ti exprimi sentimentele si trairile intr-o maniera personala in fata celor dragi! 

Bloomeria – Welcome to the world of flowers!

Florarie online organizare aranjamente florare evenimente

Prea multe idei si nu stii ce sa alegi?

Colegii nostri din echipa Bloomeria, florari cu experienta te vor indruma pas cu pas spre alegerea celui mai potrivit buchet de flori.

 

Cauti o echipa calificata pentru organizarea unui eveniment?

Suntem alaturi de tine, te ajutam si te sfatuim, in alegerea celor mai potrivite aranjamente, tinand cont de dorintele tale.

Contacteaza-ne telefonic