Florarie online cu livrare SUPER rapida Bucuresti si Ilfov in doar 3 ore Livrari: L-V 08:00-20:00 / S-D 09:00-18:00
Comenzi telefonice:0769.655.182

Cum plasez o comanda online pe Bloomeria.ro

1. Alege buchetul dorit
Daca stii exact ce buchet de flori doresti sa cumperi, il poti alege din categoriile afisate pe prima pagina a site-ului, in partea stanga. Daca doresti sa oferi un buchet deosebit, poti vizita categoria Special sau Buchete de flori, unde vei gasi buchete mixte create de designerii nostri florali.

Dupa ce ai ales buchetul de flori, da click pe titlu produsului din dreptul pozei buchetului. De aici vei merge in pagina produsului pentru a afla mai multe detalii despre compozitie si ce alte elemente mai poti adauga la comanda.

2. Vizualizarea produselor din cosul de cumparaturi

Poti alatura buchetului de flori dulciuri, jucarii de plus sau alte accesorii pe care le gasesti ori in categoriile de pe pagina principala, ori asociate in pagina fiecarui produs. Poti vedea in dreptul fiecarui accesoriu, care este pretul final al comenzii, daca acesta este bifat. Dupa acest pas, produsul sau produsele sunt adaugate in cos.

Inainte de a trece la pasul urmator, poti continua cumparaturile. Astfel, produsele alese raman in cosul de cumparaturi si le poti vedea in coltul din deapta sus, al paginii. Vei stii mereu cate produse ai in cos si care este suma.

Daca ai un cod de reducere, il poti scrie in campul dedicat, iar valoarea acestuia va scadea automat din valoarea totala a comenzii.

3. Completeaza datele de livrare 
Dupa ce ai ales produsele dorite si ai actualizat cosul de cumparaturi, se va afisa pagina Detalii livrare comanda.

4. Plaseaza comanda
Pentru o livrare de succes este nevoie ca datele pe care le introduci in formularul de comanda sa fie date reale si corecte. Noi garantam livrarea florilor in cele mai bune conditii, prin curieri seriosi si plini de entuziasm.
Dupa ce ai ales modalitatea de plata nu uita sa bifezi ca ai citit si esti de acord cu Termenii si conditiile de utilizare. In ultimul chenar din pagina aveti sumarul comenzii si totalul de plata. Verifica inca o data toate informatiile completate pentru a evita eventualele erori si pentru a te asigura ca este comanda pe care o doresti, apoi click pe butonul FINALIZEAZA COMANDA.